Saturday, 2 December 2017

Musta perjantai, valkea joulu

Viime vuonna Black Fridayn tarjousmania näkyi kunnolla ensimmäistä kertaa Suomessakin. Ostin silloin 25% alennuksella jumppatrikoot ja paidat, jotka ovat edelleen hyvässä käytössä, sekä puoleen hintaan tennarit, jotka kävelin puhki viime kesänä.
Ajatuksissani oli, että tänä vuonna pitää muistaa taas säästää kaikki ostotarpeet tähän alerysäyspäivään. Ostoslistalla oli Armaalle uusi partakone, viimeisiään vetävien kodinkoneiden: vuotavan vedenkeittimen ja haljenneen ja vuotavan blenderin, uusiminen sekä hyvät talvikengät ja uusi talvitakki itselleni. Talvikengät ja -takit (kyllä, monikossa) onnistuinkin tarjoushaukkailemaan jo syksyllä, uuden tajuttoman hienon blenderin onnistuin voittamaan (!!) ja Armas metsästi itse mieleisensä raakkausmasiinan, joten tarpeiden näin ollessa tyydytettyinä melkeinpä unohdin koko Black Fridayn.


Ja nyt: tärkeää! Ensi vuonna tämä päivä on laitettava kalenteriin, laadittava toimintasuunnitelma ja varattava laaja budjetti! Myös (melkein) kaikki nettikangaskaupat ovat Mustan Perjantain kreisialeilussa mukana! Nyt tämä tuli vähän puskista, mutta ehdin kuluttaa kyllä rahojani. :D

PaaPiin Amazoneja olen himoinnut musta-valkoversiona vähintään 4 vuotta! Eikö nyt ollut aika ostaa kangas itselle?
Olen ihaillut useita kotimaisten verkkokangaskauppojen tarjonnasta muutamia kangasyksilöitä jo kauan, mutta hinta plus päälle järkyttävä postikulu ovat pitäneet näppini niistä vielä toistaiseksi erossa. Nyt monella oli alea ainakin sen verran, että se kuittasi ainakin postikulut, joten rohkaistuin toteuttamaan pari kauan kuumotellutta haavetta.

Majapuun myymää Znokin musta-harmaata neuleprinttikuvioista trikoota olen kuolannut vuoden. Lisäksi mukaan tarttui järkevää mustaa harjattua puuvillacollegea, joista aion yrittää talvilegginsit/housut, sekä ripaus keltaista harmauden keskelle. Keltaisesta Kasvistosta tulee taas yksi ihana mekko!

Almandiinin Kirsikankukkakissat ja uskomattoman hieno Shakki-kangas on ollut himolistalla. Yhtä rakastunut olen uusiin tuttavuuksiin. Nämä ovat puuvillakankaita tilkkuiluun tai pussukka-/laukkuompeluun.

Kangaskapinan valikoimassa kuumotteli ennalta tuttu  kiva paksumpi nurjalta puolelta harjattu trikoo, josta saa oivat talvilegginssit. Otin tylsän turvallisesti vain palan siniharmaata ja heräteostoksena ihanaa sushi-trikoota, joista aion pyöräyttää Armaalle kotihousut joululahjaksi.


Parit unelmat, parit heräteostokset, vähän jotain järkevää, juttu pukinkonttiin ja pikkaisen ekstraa. Aika hyvinhän tämä meni?
Nyt ompelemaan!


No comments:

Post a Comment