Sunday, 10 December 2017

Joulukorttimaniaa osa 2

Askartelin vielä muutaman kortin ja sitten oli pakko siivota askartelukamppeet (ja kilo glitteriä ja papersilppua) pois, jotta mahtui taas ompelemaan!

Meinasin tuottaa lisää lumiukkoja tai kuusenkoristepallokortteja, mutta vastaan tuli netissä Kotivinkin joulukorttimalleja, joissa oli pari oiiiikein oiiikeeein kivaa uutta ideaa!

Sabluunan läpi leimailtu koristepallo oli ihan huikea idea! Lisäsin palloon vielä ensin sabluunan läpi hierotun leimavärin pohjalle.

Kranssikortti oli yksi hauskoista ja helpoista Kotivinkin ideoista. Ihan kiva, mutta minulle tästä omastani tuli lähinnä mieleen hautaseppele. Ajatus oli jalostaa kokeilua eteenpäin, mutta ehkä ensi vuonna sitten, kyllä minulla nyt on kortteja jo riittävästi! ;)

Tämä jouluvalosarja-idea on myös Kotivinkiltä. Aivan ihana! Tosin pilasin sen tuolla leimalla... Vähemmän on enemmän, joskus.
Näitä voisin askarrella ensi vuonna enemmänkin! Jälleen tuskastuttavin osuus oli pienien tasaisten ympyröiden leikkaaminen. Alan ymmärtää Sissix-leikkuri-ihmisiä... Vaikkakin olen edelleen vähän sitä mieltä, että jos ei itse käsin piirrä ja leikkaa, niin mitä askartelua se muka on! ;D

Bonuksena vielä askartelin pari talo-aiheista korttia, ihan jotta sain käyttää joulupukin porovaljakkoleimasintani. :D
Jos tämä talo on jonkun mielestä tutun näköinen, se on Oma Asi -putiikki Tallinnassa! Leikkasin talokuvan liikkeestä ostoksen mukana saamastani pienestä paperipussista.


 Rauhallista joulun odotusta kaikille! Itsehän en joulusta stressiä ota, mutta vähän nyt alkaa tuntua siltä, että hyvissä ajoin suunnittelemillani joululahjaompeluksilla alkaa pikkuhiljaa olemaan todella kiire... :ONo comments:

Post a Comment