Wednesday, 20 December 2017

Joulukuun kangasostokset

Olen ommellut niin reippaasti viime aikoina, että ei ole yhtään morkkista ostella lisää kankaita! (no ehkä vähän)
 Sitä paitsi yksi tilkkusuunnitelmani meni mönkään, kun jouduin käyttämään siihen varatun yhden kankaanpalan Traverse-laukun vuoriksi. Mitään muuta riittävän isoa palaa minulla ei ollut, ja lisäksi ainoastaan se oli täydellisesti tyyliin sopiva. Huutava vääryys ja järkyttävyys.


EK:n palalaareilta tarttui mukaan kauan ihailemaani kirjakangasta sekä pari muuta pientä tilkkupalaa:
Tukholmassa Ohlssons Tygeristä löytyi tällä kertaa vain yksi pieni sininen japanihenkinen tilkkupuuvillanpala sekä ihanaa vaaleanharmaanliilanvaaleanpunaista puuvillacollegea, josta pitäisi pikaisesti tuottaa talvimekko.
Slöjd & Detaljerista otin kaverin kanssa puoliksi testiin setin A4-kokoisia nahkapaperipaloja. Täytyy kokeilla tätä uutta trrendimateriaalia!
Almandiinin seuraava tilaus kopsahti postiluukusta: kolme pientä ihanaa tilkkupalaa ja vaalea versio Pilvenhattara-kankaasta. Joudun ehkä tekemään siitä pienen laukun tai koristetyynyn päällisen. Tai ehkä molemmat!

Kaverin kanssa vaihtisteltiin kankaita: minä annoin paloja ihkukankaista ja sain vastineeksi pari hyvälaatuisen tuntuista tekonahkapalaa: valkoista ja kultaista. Täytyy kokeilla tehdä näistä heti jotain!

Tallinnasta taas tarttui mukaan yhtä ja toista: mahtavan hirveää paksumpaa Berliinin kartta-kangasta, josta täytyy tulla laukku, neljä pientä kivaa edullista tilkkupalaa, lisää korkkikangasta ja musta-harmaaraidallista trikoota luultavasti riittävästi sekä mekkoon että leggareihin.

Edellisille terenauhaheräteostoksilleni on löytynyt hienosti käyttöä, joten otin lisää tereitä. Lisäksi löytyi pehmeää bokseri/leggarikumpparia, muutamia aina tarpeellisia juttuja sekä viimein monta kertaa etsimiäni kaarevia hakaneuloja tilkkuiluun.


Näiden kaikkien ostosten lisäksi odotan postipaketillista bambulevyvanua tilkkupeittoa varten sekä erilaisia tukikankaita!
Hirvittävää ostostelua, nyt taas LUULISI, ettei tarvitse mitään vähään aikaan...
No comments:

Post a Comment