Saturday, 9 December 2017

Joulukorttimaniaa osa 1

Halu askarrella on kutitellut pitkän aikaa, mutta ei ole ollut mitään pakottavaa ideaa. Mutta nyt oli aika tuottaa joulukortteja! Hyvä syy siis nostaa komeroista esille paperit, leimat, leimavärit, glitteriliimat, tarrat ja muut härpäkkeet ja pistää niin sanotusti sisustus uusiksi muutamaksi päiväksi.
Lumiukkoidean pöllin kaverilta (joka ehkä oli inspiroitunut Pinterestistä, tai ehkä jopa keksinyt itse). Lumppariukkoja oli hauska ja nopea tuottaa. Pyöräytin sormella pohjaan valkoista akryylimaalia ja seuraavana päivänä oli aika jatkaa liimaamalla porkkananenä, piirtämällä luonne tussilla ja iskemällä jouluntoivotusleima päälle.
Leidikortit
Simppelit piparimeininkikortit
Taideosasto
Perinteiset korttiaskartelu-kortit
Näitä kortteja askartelin ihan omalla idealla... Kuusenkoristepallo-kortteihin löysin idean jo joskus aikaa sitten jostain netistä, tai oikeastaan idea taisi tulla vastaan vähän siellä ja täällä. Tää on kyllä aika makee idea:

Näistä tuli niin kivoja! Vaikein osuus oli tasaisten ympyröiden leikkaaminen.. :D


Hienoja joululeimasimia tilasin Finnstamperilta sekä sattumalta bongasin lehtihyllyssä brittiläisen Papercraft inspirations-lehden kylkiäisenä. Suomenkieliset leimat on siis Finnstamperilta, kuten myös ihana käpyleimasin. Loput leimasimet oli vanhoja tuttuja ja ostettu joskus Sinellistä. Nyt tuli myös käytettyä ahkerasti milloin lie vuosi sitten Sinellin muuttomyyntialesta panostamaani kuumailmapuhallinta ja kohojauheita. Tuli kyllä hienoja, vaikkakaan kuvissa ei näy kohollaan kimaltelevat lumihiutaletaustat tai tekstit yhtään. Mutta siellä ne on! :D

No comments:

Post a Comment