Saturday, 30 December 2017

Vaatetta kaappiin!

Uuden vuoden lupauksena on testailla uusia kaavoja. Hirveästi tekisi mieli luottokaavalla leikellä pari  mekkoa vielä, mutta koitan keksiä ja testailla kuitenkin jotakin uutta, jotta uusista ihanista kankaistani olisi entistä kivempaa luoda vaatetta päälle.
Perinteisesti uuden vuoden kunniaksi tehtyjä lupauksia on kuitenkin vaikea pitää..

Kissakolitsin sain jo sentään aikaiseksi uudella kaavalla. Tämä kaava oli Ottobressa 2/2017, All Day Long. Collegekangas on edellisen Kangaskapina-ostelun hedelmiä.Muokkasin paidan alareunaa, alunperin tässä piti olla suora helma sivuhalkioin, mutta se näytti päälläni sairaalan leikkauspaidalta.  Kiva saada tälläinen ylisuuri lököilypaita, mutta "ihmistenilmoilla" liikkumiseen se oli vähän liiankin suuri ja lökö hartioista. Huonosti istuva ja pukeva siis, eli ei tullut uutta luottokaavaa ainakaan tästä. Sulaudun pehmeässä ja turvallisessa paidassa kuitenkin kotisohvaan jotenkin erityisen hyvin. :D


Musta perjantai-huumassa ostelluista kankaista PaaPiin autokangas on selätettynä! Legginsit siitä tietenkin tuli. Peruslegginssit on kyllä tulossa parista muustakin kankaasta vielä, mutta muut kaikki uusimmat ostoskankaat odottavat vielä uusia ideoita. :)


No comments:

Post a Comment