Saturday, 25 November 2017

Sitä samaa, kiitos kysymästä

Tänä aamuna sain ommeltua viimeiset saumat ties miten kauan kesken olleeseen trikoomekkoon. Kuvassa seurana mekolla on edellisen Tallinnapyrähdyksen ainoa kangasostos valmistuneena legginseiksi.

Kuvassa on järkyttävät värit!! :O Päivällä jopa paistoi hieman aurinko kahteen otteeseen muutaman sekunnin ajan, mutta en ehtinyt ottaa kuvaa kumpanakaan hetkenä. Tyytyminen on nyt, koska en jaksa panostaa, talven pimeydessä otettuun  ihanaan värivääristyneeseen kuvaan. Mekon väri on oikeasti todella nätin tumma petroolin sininen ja legginsien pohjaväri on myös sininen, ei musta. Ja meidän lattia ei ole kirkkaankeltainen. Mutta olkoon! :D

Perusvaatetta! Mekon kaava Ottobren Relaxed

Jokunen aika takaperin valmistui myös toinen huppari samalla kaavalla edellisen, lähes vuosi sitten valmistuneen, kanssa. Mitäs sitä hyvää hevosta vaihtamaan, tapasi mummoni sanoa.
Yksityiskohtana askartelin huppariin vetoketjulliset taskut:
En ole tuollaisia taskuja aiemmin väsännyt, niin enpä osannut ajatella, että saumanvara jäi pilkottamaan vähän rumasti avonaisen taskun päästä. No eipä tuota kukaan huomaa, ja todennäköisesti pidän taskut vaan kiinni kuitenkin. :)
Virhe!!  (;))
Mutta nyt meinaa puhaltaa uudet tuulet, ja tarkoitus on seuraavaksi kokeilla vähän muunkin näköisiä vaatteita kuin näitä aina samalla kaavalla tehtyjä. ;D

No comments:

Post a Comment