Wednesday 13 December 2017

Talvilaukku ja bileclutch

Talvisäällä ei enää oikein käy käyttöön samat kassit ja laukut kuin muina vuodenaikoina. Paksummat vaatteet vaativat vierelleen isompaa laukkua, jämäkämmästä materiaalista ja ehdottomasti vetoketjuilla ja läpillä, ettei räntä sada laukkuun sisään.


Löysin Almandiinilta ihanaa japanilaista paksumpaa puuvillakangasta, joka hihkaisi minulle heti olevansa se kaipaamani talvilaukkukangas.

NoodleHead Patternsilta taas olin korvamerkinnyt jo aikaa sitten Traverse-bagin tulevan talvilaukkuni malliksi. Nyt siis tuumasta toimeen!

Kangasta jäi yli ja tein mätsäävän pikkulaukun. Tässä saatoin kokeilla myös testiksi ajatusta, voiko korkkikankaaseen käyttää kankaanpainovärejä? Maalasin/töpötin/hieroin palan korkkikangasta neonpinkillä kangasvärillä. Hyvin se siihen tuntui jämähtävän, ja korkkikankaan palasta tuli todella säväyttävä efekti!


Molemmat laukut pääsivät heti matkalle ja käyttöön: Tukhoman risteilyllä pikkulaukku palveli loistavasti taskuna lompakolle ja hyttikortille ja talvilaukku pääsi Tukholmassa räntäsateeseen kantojuhdaksi - ja selvisi loistavasti! :)
Olen edelleen niin rakastunut tuohon kankaaseen! Tilasin sitä nyt Almandiiniltä myös toisessa värissä... En tiedä vielä miksi, mutta sohvatyynynäkin se olisi ihana. <3

2 comments: