Sunday 2 September 2018

Koti valmiina syksyyn!



Onneksi en ole jouluihmisiä, nimittäin jouluhommat on jo ajanhermolla elävien kässäilijöiden tekemislistalla. Sen sijaan Halloween-teema on mielestäni hauska ja onkin harmi, etten ole siitä huolimatta hamstraillut kauhukankaita. Niimpä kun törmäsin netissä tälläiseen Barn Bats -tilkkuohjeeseen, ihastuin oitis ja oli pakko toteuttaa loka-marraskuuta odotellessa uusi tyynynpäällinen.

Tähän olisi niin hyvin sopinut kaikki kurpitsa- ja muut halloweenkankaat, joita silloin tällöin tilkkulaareissa kyllä tulee vastaan. Ihan hauska tästä tuli näinkin: keräsin kompeistani mustapohjaisia sekä oranssihtavia kankaita.













Banaanikangas oli pakko valita mukaan, sen verran monta kertaa olen nauranut videolle banaania mussuttavasta lepakosta:



Rivit yhteenommeltuani huomasin tehneeni virheen... Vasemmanpuoleisimmat siivet on neljännestuuman liian alhaalla!!  Tuumasin, ettei sitä huomaa kukaan, kun ompelen tämän tyynyksi ja croppasin tilkun neliöksi.


Virhettä ei todellakaan huomaa valmiissa tyynyssä yhtään, itsekin voin unohtaa sen! Päälliseen harrastin vielä free-hand-tikkausta, josta tuli kyllä ihan aloittelijan tekemän näköinen, mutta eipä sekään haittaa - tikkejä ei kukaan tuijottele. Tulipa valmista, ja kiva tyyny onkin!

No comments:

Post a Comment