Thursday 20 September 2018

Kangasholismia

Taas uudessa tilkkuinnostuksen puuskassa heräsin huomaamaan, että minulla on jälleen ja taas pulaa riittävän isoista kangaspaloista, joista saa pohjavärin tai toisaalta "takapuolen" tilkkutyölle. Niinpä sitten jouduin hamstraamaan oikein olan takaa, kun kerran löytyi sopivia ehdokkaita runsain mitoin!


Vaalea pilvitaivas sopii taustaksi esimerkiksi eläintilkuille, tai jonkin muun tilkkupeiton takapuoleksikin. Ihana retrokukkainen kangas on ehdottomasti kauan kaivattu takapuolikangas jollekin tulevalle tilkkupeitolleni, jonka teen keräämistäni tuohon värimaailmaan täydellisesti sopivista kankaistani. <3 Ja tuo eläimiä vilisevä maisemakangas on ehdottomasti eläintilkkupeiton takapuoli!


Neutraaleiksi pohjakankaiksi löysin en vain yhtä, vaan kolmea eri sävyä harmaata. Tumminta harmaata aloitin jo leikkaamaan kauristilkkuihin.


Sitten siinä kreisishopatessa vahingossa löytyi tietysti myös pienempiä paloja tilkkuja, joita nyt ei vaan voinut jättää kauppaan lojumaan. Kahta noistakin on jo saksittu ja käytetty!


Ja hups, tämän ei-niin-halvan ostoksen olen unohtanut ihan tunnustaakin: elokuun viimeisinä päivinä askeleeni veivät vielä Kuuseen merino mielessä. Ihastuin Käpysen ihan tummanvihreään pitsikuosiseen merinovillaan. Haluan tästä talveksi ihanan luksushupparineuletakin! Kaavakin on mielessä, siitä pitää kyllä ensin tehdä testiversio vähän edullisemmasta materiaalista...

1 comment: