Sunday 9 September 2018

Syksyn pimeät illat, tervetuloa

Kesä ei tunnu ilmojen puolesta loppuvan ollenkaan. Olisi jo kiva käyttää takkeja ja huiveja, mutta jos niitä erehtyy ottamaan aamulla päälle, kohta ylimääräisiä vaatteita saa taas kantaa selkä hiessä mukana. :D

Tästä lannistumatta tein kirppiksellä huikean hyviä syyslöytöjä! Armaalle ostin siniraitaisen villahuivin, itselle sashiko-kuvioisen puuvillaisen. Molemmat laatumerkkejä (Massimo Dutti ja Beck Söndergaard)
Löysin myös tosi kivan ja laadukkaan oloisen pitkän Pierre Cavallo-villatakin. Tämä olikin hyvä löytö! Joskus omistin pitkän harmaan villatakin, mutta se oli tajuttoman paksu ja kuuma, ja raivostuttavin ominaisuus siinä oli sen nöyhtäävyys. Kaikki vaatteet oli harmaassa nöyhdässä päivän päätteeksi. Kyseinen villis taisi lähteä aikaa sitten kierrätyskeskukseen.... Ja nyt löysin itselleni uuden! Tämä oli itseasiassa puuvillaa ja akryyliä, joten en usko sen nöyhtäävän, ja toivottavasti ei ole hiostavan kuumakaan.
Lisäksi oli pakko ottaa mukaan nätti kasa tilkkukankaita. Jokaista kangasta on melko pieni tilkku, mutta ne olivat niin somia ja näyttivät sopivilta juuri parhaillaan idea-asteella olevaan seuraavaan tilkkuompelukseen...


Mutta paras löytö oli kyllä tälläinen huikean hieno tuikkulyhtytalo! Olen himoinnut näitä aina joulumarkkinoilla Saksassa ja muualla,  mutta nämä isot ja erityisen hienot talot on kyllä aika hintavia! Ja yleensä aina matkustelen käsimatkatavaroilla, tai ruumaan on menossa korkeintaan reppu, niin koskaan ei ole myöskään tuntunut siltä, että tälläistä taloa saisi mitenkään ehjänä edes kotiin. Mutta nyt mulla on! Ja se on ihan sairaan hieno. :)
Talon pohjassa on merkintä Vilnasta, joten ehkäpä talon malli löytyy sieltä. Vilna onkin vielä itse näkemättä.
Valoisasta ja lämpimästä päivästä huolimatta kaivoin sitten osan muistakin tuikkulyhdyistä esiin, vedin verhot kiinni ja katselin hetken valon kajastusta talon ikkunoista. :) Tervetuloa, pimeät illat.

No comments:

Post a Comment