Tuesday 11 September 2018

Tarrapaita ysärityyliin


Tuossa kesällä kävimme kaverin kanssa kirjastossa lainaamassa vinyylileikkuria, kun se oli ollut kokeilulistalla jo pitkään. Minulla oli suunnitteilla musta t-paita, johon prässäisin kiinni mustia ötököitä tai kissoja. Lisäksi printtasin pinkkejä perhosia pussukoiden koristelu mielessä.
Ohjeiden mukaan askarreltiin ja tulostettiin vinyylit, maksettiinkin tietysti, ja kotona sitten huomattiin, että eihän ne olleet leikkautuneet kunnolla. Eli ei mitään mahdollisuutta saada suunniteltuja kuvioita irti tarrapohjasta. Tietty minulla oli jo paita leikattuna ja silitysrauta kuumana, joten siinä kun sitten paloi kangasta, aikaa ja hermot, päädyin leikkelemään vinyylistä kaikista ehjistä kohdista paremman idean puutteessa pieniä kolmioita, ja prässäsin ne paidan etukappaleen yläosaan kiinni.

Ei tästä siis tullut yhtään sellainen kuin aikomus oli, mutta ihan kiva!  Lyhyt ja leveä paita tuo mieleen kasari-ysärin, ja kolmiokuviointi vahvistaa tätä vintagefibaa.

Jätin sitten vielä helman huolittelematta, joten se lerppuu ysärityylisenä crop-top-helmana. Alle tarvitsee topin, ettei napa vilku, joten taidanpa vielä leikellä helman hapsuiksi!

Nyt nähdään, kestävätkö prässätyt vinyylipalat käyttöä ja pesua.

No comments:

Post a Comment