Monday 17 September 2018

Eläintilkkukuume

Ilmoittauduin Työväenopiston eläintilkkukurssille ajatuksella, että kurssilla pääsen eroon kaikenlaisista tilkunrippeistä, enkä varmana osta sitä varten mitään uusia kankaita. No, kuinkas kävikään, tunnustinhan jo pienen kirppiskangaslöydön... ja kyllä sitä on pitänyt kaupassakin käydä, koska eihän minulla ole mitään riittävän isoa ja varsinkaan sopivan neutraalia kangaspalaa taustakankaaksi! Laitan ostostunnustukset omaan postaukseensa. Mutta tilkkuun eli asiaan:




Eläintilkut on Elizabeth Hartmanin suunnittelemat. Hänellä löytyy malleja melkein ihan mihin vaan elukkaan, ja kuinka ihania ne onkaan! Käynnistin nyt joulupukinpajan, ja suunnittelin tekeväni lahjaksi koristetyynynpäällisiä näistä. Ketut ovat valmiit tyynyksi ommeltavaksi ja seuraavaksi tulee kauris... eikö voikin jo arvata, kuinka söpö siitä tulee? <3

Tekemislistalla on myös ainakin pupuja ja valaita ja söpöjä pieniä värikkäitä kaloja... tai katsotaanpa, mistä tässä seuraavaksi innostuukaan. :) Eniten aikaa näiden tekemisessä menee tarkkaan palojen leikkaamiseen, itse ompelu sitten oikeastaan käy nopeasti, ainakin verrattuna alkuvalmistelujen viemään aikaan!


No comments:

Post a Comment