Friday 17 August 2018

Elokuun sadonkorjuuta (kauppojen hyllyiltä)

Seuraavaksi on tulossa postaustulva ommelluista asioista! Sitä ennen vielä tilitys loppukesän ostoksista. Tuntuu taas meinaan lähteneen mopo lapasesta viimeisen parin viikon aikana.

Koreakankaat: Koreasta pitää tilata aika ajoin muutama ihana kangaspala ja taas tuli aika sortua vuorostaan näihin:

Almandiinitilkut: Almandiinilla oli tilkkuale, ja pakkohan sieltä oli sitten pari ihkupalaa valita, varsinkin kun laitettiin kaverin kanssa postikulut puoliksi.

Turusta: Turussa kävin taas päiväkävelyllä ja Taidemuseossa katsomassa Dick Bengtssonin näyttelyn. Mieltä lämmitti itseoppineen amatööritaiteilijan saavuttama arvostus ja töihin kerrostuvat syvemmät ideat. Ei sitä aina tarvitse olla kouluja käynyt ollakseen taiteilija! :)

Askartelukauppa Presentosta valikoitui tuliaiseksi mukaan minitupsuja, ihana pikkuvihko (Rut Bryk-kannella) joiden vannoutunut käyttäjä nykyään olen, vastustamattoman vihreä leimaväri, superpinkki embossausjauhe sekä flamingoleimasin.

Tallinnasta: Tällä kertaa tein Tallinnaan Armaan kanssa loma-syömis-rentoilu-pyörimisreissun. Ajeltiin ratikalla, tutustuttiin Kopliin ja Ulemisteen ja yritin välttää Karnaluxiosaston kokonaan, mutta tuli siinäkin kulmilla pyörähdettyä, joten...
Ihan vaan lisää nuppareita, makeat nepparit sekä parit ruusukullan väriset D-renkaat. Pari pikkuvihkoa ja samppanjan sekä kullan värinen akryylimaali tarttuivat mukaan muista putiikeista.
Abakhan Fabriksista oli pakko saada banaanitrikoo, tumman liila pala nahkaa, reilu pala tumman sinistä pellavaa sekä pakalta hailakan siniharmaata nyppypuuvillaa.
Banaaneista tulisi pikimmiten ololökärihousut, mutta pellava ja puuvilla varmaan jäävät odottamaan ensi kesää, sillä aioin pellavahousuja (tai jakkua, en osaa päättää?) ja löyhää pussihihaista tunikaa ohuesta puuvillasta. En periaatteessa tarvitse niitä nyt enää, kun siirryttiin jo syksyyn...


Kuusesta: Arkivapaalomapäivän kunniksi piti käydä Kuusessa, koska sinne ei oikein meinaa muuten ehtiä. Mielessä oli lisää Vanja Sean neulosta ja siitä ihanat pehmeät housut. Mutta putiikki on sellainen karkkikauppa, että oli pakko ottaa myös Käpysen kukkatrikoota tunikamekkopaidaksi! Lisäksi on pari pientä palaa resoria. Näillä selvittiin tällä kertaa!

Nyt ompelemaan ja askartelemaan... näihin sanoihin taisin lopettaa edellisenkin ostosoksennuspostaukseni. (mutta olen minä pari vaatetta sen jälkeen ommellutkin)

1 comment:

  1. I love the hedgehog print that you have! I love hedgehogs, I think they are such cute little critters. Thanks for the share, hope you had a fantastic weekend. Keep up the posts.


    World of Animals

    ReplyDelete