Friday 26 October 2018

Lisää kangasta..

Hupsis!! Minun piti todellakin ruveta kankaidenostopaastolle taas pikkuhiljaa... mutta kun nyt satuin kävelemään ohi Eurokankaasta sekä Salapakasta (uusi "Kuusi" Torikortteleissa Helsingissä), tietenkään en päässyt tyhjin käsin.

EK:ssa oli kasat houkuttevia nahkoja ja taljoja, ja ihastuin lämpimän vaaleanpuna-ruskeaan pikkuiseen lampaantaljaan. Se päätyi ihan vaan olemaan sohvalle sisustuksellisena elementtinä, sen voi kietoa kylmien koipien ympärille löhöillessä. Joskus seuraavassa elämässä siitä tulee täydelliset, ihanat lapaset!

Samalla reissulla löytyi myös lisää pellava-viskoositrikoota, jota aiemmin löysin okran värisenä (ja siitä piti tulla syksyyn joku ihana roikkoriepuneuletakki): tällä kertaa lempeän vaalean vihreänharmaana. Pakko se oli korjata mukaan! Värin ja materiaalin puolesta se voi rauhassa odottaa inspiraatiota ensi kesään.

Samassa sävymaailmassa jatkaa Salapakasta löytämäni salamarakkaus: ihana yökiitäjä-colitsineulos. Ei varsinaisesti pitänyt ostaa todellakaan mitään, kunhan kävin katsomassa... Mutta sydän pysähtyi tämän kohdalla:
Uh! Ihana! Ja tuo kiituriprintti on ISO. En vielä tiedä, mitä tästä teen, kangasta on nyt riittävästi huppariin tai relaxed-mekkoon. Mutta kun vaatteita on tällä hetkellä riittävästi, ei ole kiire päättää...

Muita randomaalisia löytöjä EK:sta. Tuota pilkullista ostin aikaisemmin pienen palan ja tein lahjalompakon. Kangas on niin kaunista, että kun sitä oli vielä laarissa lisää, otin loputkin. Puna-oranssi villi kuviokangas on ennakoiva hamstraus: pitäisi löytää lisää tälläisiä fuzzy cut- tilkkuiluprojektia varten... Joskus näitä on hyvä setti ja innostun toimeen!

 Järkeviä vaaleita taustakankaita sekä heräteostoksena villi hiirikangas! Ei sitä voinut jättää! Palat on pieniä, joten käytännössä nämä hupenevat johonkin pussukkaan tai pariin..

 Kerrankin löytyi tosi kiva sarja yksivärisiä kankaita; näistä haluaisin tehdä 3D-illuusiotilkkupeiton!


Sitten piti vielä poimia mukaan samettitrikoon pala, jota olin aiemminkin laareissa ihaillut se on vain niin kaunis ja siitä tulee ehkä kotihousut tai jokin toppi/paita.




No comments:

Post a Comment