Sunday 28 October 2018

Happy Halloween!


Innoituin kokeilemaan Jennifer McGuiren YouTube-videon ohjeella kolmiuloitteista "shadow box"  korttia. Hänellä on aivan upeita kortteja ja ideoita vaikka kuinka paljon, kannattaa ottaa mukava lepoasento ja mennä seuraavaksi katsomaan! Koska nyt on Halloweenin aika, tein kortin tästä ilkeiden kurpitsojen juhlasta erityisesti pitävälle ystävälleni.

Kurpitsat on itse piirretty ja aukko korttiin paperiveitsellä leikattu... Kyllä taas kaipasin, että omistaisin stanssileikkurin! Mutta on se niin hintava vekotin ja stanssien keräily taas oma rahareikänsä ja kaappien täyte, että yritän pärjäillä ilman... 

Kortista ei tullut ihan täydellinen:  jossain on noin kolmen millin mittavirhe, ja kortti ei avaudu eikä sulkeudu ihan niinkuin pitäisi....
Mutta ei nyt keskitytä virheisiin! Hauska siitä tuli! Ja vaikka olihan tuossa omanlaista näpertämistä (tähän meni hissuksiin tehden ja mietiskellen ainakin puoli päivää :D), melko vähällä vaivalla kuitenkin tuolla tekniikalla sai todella jännän ja näyttävän kortin. Lepakot leikkelin kätevästi lepakkokuvioisesta paperista. ...Kun ensin yritin niitä piirtää itse ja leikellä mustasta paperista! :D Jonkin aikaa muotopuolia pääskysiä äherrettyäni tajusin, että minullahan on täydelliset lepakot paperilla valmiina silmieni edessä!!
Happy Halloween!

5 comments:

  1. Tuli näyttävä ja hieno kortti.Vielä ilman noita vehkeitä, sististi tehty.Kiva.

    ReplyDelete
  2. Upea. Kivaa katsella videoita ja kokeilla kaikkea. Parasta on tuo, että on itse luova ja ei yritäkkään tehdä identtistä ohjaanan kortin kanssa. Sehän se on juuri sitä parasta.

    ReplyDelete
  3. Laitoin ihanat korttisi esille blogiini. KIITOOOOS.

    ReplyDelete
    Replies
    1. KIIIITOOOOS, ihana! Sain mahtavan postin perille myöskin -laitan esille. :)

      Delete