Friday 21 September 2018

Minimalistinen lompakkotehdas



Mitä ompeluhullu tekee, kun entinen kangaslompakko on likainen ja pitäisi laittaa pesuun?


Ompelee tietysti uuden lompakon, tai oikeastaan kolme!



 Tässä on käytetty kaavana Noodlehead Patternsin Minimalist Wallet-ohjetta. Lompakko on simppelimpi kuin olisin itse lähtenyt keksimään, ja oikeastaan aika tosi nopea ja helppo kasata.


 Ohjeessa on lompakosta kaksi eri kokoa, ihastuin vaihtoehdoista pienempään. Tein itselleni lompakon, johon yhdistin ihanaa vihreää vihanneskangasta (ostos Tallinnasta joltain edellistä edelliseltä kerralta) ja kultaista nahkapaperia yksityiskohdaksi.





Kukkaro on söpön pieni, mutta sinne mahtuu hyvin kaikki kortit ja matkakorttikin! Kolikoille on vetoketjutasku.



Armaksen kanssa oli puhetta jo aikaisemmin, että teen meille Barcelonan matkaa varten "feikkilompakot". Tosin näistä tuli niin söpöjä, että en minä haluaisi näitäkään ensimmäisenä luovuttaa taskuvarkaan käsiin....
Muokkasin tätä kaavaa miehekkäämmäksi pidentämällä läppää ja pienentämällä koristeläpykkeen ihan kapeaksi. Olisi se toiminut ilmankin sitä, mutta korkkikankaan yhdistäminen tuntui hauskalta ajatukselta: se näyttää vähän niin kuin kirjahyllyn reunalta tuon kirjakankaan kanssa. :)

Lahjaksi ystävälle tein vintagehenkisen söpöyslompakon juuri ostamastani pilkkukankaasta. Sisällä on yksityiskohtana vintagetapettihenkistä toista uutta löytökangasta ja väripilkkuna vetoketju. "Snap-tab" koristekaitale on tummanvihreäksi kangasväreillä aikaa sitten värjäämääni korkkikangasta. löytyipä täydellinen käyttökohde sillekin! 


Näitä oli niin kiva tehdä, että ehkä pitää miettiä lompakoita myös joululahjaideoiksi.


Lähikuva!



No comments:

Post a Comment