Saturday 3 November 2018

Enkulin kolikot - coinssivaihto


Olipas kivaa päästä kiinni tähän ATC-coins-trendiin samantien vaihtamalla ensimmäisensä! :)
Enkuli lähetti minulle vaihdossa ihan mahtavat naamiokolikot. Coinssit ovat tosi tukevat ja painavat kädessä ja hyvin kolmiuloitteisen vaikutelman antavaa kuvaa korostavat oikeat liehuvat höyhenet ja tietysti vielä kaikki nuo kolmiuloitteiset "korut ja timantit". Taidokkaasti tehdyt!

Tämä naamioteema oli jokin jännä enne, sillä nämä vaihtocoinssit valittuani sain yllärinä extempore-pääsylipun Oopperan Kummituksen kenraaliharjoitusesitykseen. Olin katsomassa keskiviikkona tätä upeaa esitystä ja oli kyllä huikea! Jos vain on mahdollisuus mennä esitystä katsomaan Kansallisoopperaan tänä syksynä, suosittelen ehdottomasti. Lavasteet oli mahtavat ja koko esitys niin wau!! Ja erityisesti Phantomin roolin mieslaulaja oli ihan käsittämättömän taitava. Lopun viikkoa on mielessä pyörinyt Phantomin naamioidut kasvot ja musikaalin musiikki, erityisesti Masquarade-kohtaus:

Perjantaina sitten postilaatikosta tupsahti vielä nämä naamioteemaiset coinssit. Joskus tapahtuu tälläisiä jänniä yhteensattumia!!?? :D


Tietysti mukana tuli kaikkia ihania askarteluun sopivia pieniä kuviakin, kiitos! Kyllä näille tietysti käyttöä löytyy.

Tässä vielä lähikuvissa Enkulin hienot coinssit:

Juhlan tuntua ja kimallusta elämään kaikille läpi pimeän marraskuun!

1 comment:

  1. Kivaa kun tykkäsit ja kiitos vaihdosta.
    Tulipa sinulle ihastuttavat juhlat.

    ReplyDelete