Monday, 1 May 2017

Laukkuviikonloppu

Rankka viikonloppu takana. Joku aika sitten tekemäni pikkulaukku oli niin söpö, että eräs ystäväni innostui haluamaan samanlaisen. Haasteena oli saada lisäksi pikkuiseen laukkuun vetoketju, ja tein sitä varten ensin protoversion (jonka pidän itse myös, hahhaa!)

Tuli aikasta ihanat sekä protosta (ruskea vaaleanpunaisilla korkkareilla), että talokankaisesta  tilauslaukusta. <3 Siinä köllöttelee kaikki söpöläiset yhdessä. Käytössä olleessa pinkissä sydänlaukussa näkyy jo vähän elämän jäljet.

 Nämä rytisteltyäni ompelin vielä kasaan jo viikkokausia sitten leikkaamani inka-henkisen isomman boholaukun. Näin tuon kankaan silloin EK:ssa ohimennen ja oli pakko ostaa se laukkukankaaksi - nyt se on siis täyttänyt tehtävänsä.

Kuvan ottamisen jälkeen ehdin jo tehdä laukkuun koristeeksi toisenkin helmikoristeen keltaisella tupsulla ja kieputtaa vihreää lankaa sangan toiseen päätyyn. Koristeet eivät välttämättä ole kovin kestäviä, katsotaan kuinka käy ja kuinka kauan ne pysyvät matkassa. Helmikoristeessa on vain nelinkertaista ompelulankaa, kun en tähän hätään löytänyt kompeistani siimaa tai muutakaan riittävän vahvaa ja ohutta lankaa, ja pelkään, että hihnan ympäri kieputetut villalangat lähtevät litomaan nopeammin kuin ehtii kissaa sanoa. :D
Sisäpuolella on tietysti tasku ja avainnauha - en enää tee yhtäkään kassia tai laukkua ilman sellaista, on sen verran luksusta löytää avaimet narun päästä ilman puolen tunnin kauhomista. :D


2 comments: