Monday, 22 May 2017

Kalsareita kaikille


uudet leggarit
Vain pari päivää ostoshetkestä ja valmiina on nyt haluamani flamingoleggarit! Flamingoa jäi sen verran, että Armaskin sai niistä vielä bokserit. Ja vaikka boksereistakin tuli niin siistit, että niissä voi hyvin mennä ylpeästi uimahallin pukuhuoneeseen, minä aion ihan rehellisesti lähteä leggareissani ihmisten ilmoille.

Noita boksereita tuli kokeiltua hetki sitten edellisistä ompeluksistani jääneillä paloilla ja niistä tulikin vähän harjoituskappaleen näköiset: sivupaloissa käyttämäni pinkki trikoo oli niin lirua ja lötköä, että vyötärönympärys venähti mahdottomaksi ja käyttäjälle mukavan pituinen kuminauha rypytti pussiksi koko housut. Kuminauhan ompelu oli hirvittävää venytystä ja ompelujälki sen näköistä..
Ajattelin jo, että ihan turaukseksi meni koko juttu, mutta kuulemma olivat ihan mukavat pöksyt eivätkä päälläkään näyttäneet hassummilta. Flamingoversiosta tuli paljon siistimmät, kun trikookin oli napakampaa.

Nyt on työn alla jo vielä itselleni paita samalla kertaa ostamastani sienitrikoosta ja jäi siitä vielä palaa Armaalle seuraaviin pöksyihin - taisin nyt jopa innostua näistä boksereista. :P Ja sieniä kasvavista alkkareista tulee niin hienot... xD
Vielä kun itselle alkkareihin löytäisi/onnistuisi luomaan toimivan kaavan -pitänee yrittää taas. :)
Ostokset Kangaskapinasta pari päivää sitten
Bokserit koostuvat monesta suht pienestä palasesta, joten niihin on helppo ja hauska yhdistää trikoon jämiä ja leggareita leikatessa jää aina juuri sopivaa palaa edes johonkin boksereiden osaan. Boksereiden kaava muuten oli ilmaiseksi tarjolla Kangaskapinan sivuilla. Kylläpäs nyt olinkin brändiuskollinen. :D Ilmainen kaava sai nyt lahjoittajalleen vastinetta, kun kankaat on ostettu samasta paikasta. :)

No comments:

Post a Comment