Sunday 26 May 2019

Valmis matkaan!


Passi tuoreissa katu-uskottavissa kansissa menossa matkapussukkaan!
Huomenna on aamulla aikaisin lähtö lentokentälle, joten ei ollut yhtään liioitellun aikaista tehdä aikomaani matkapussukkaa.
Ostin taannoin kevyttä kangasta olevan tilavan matkakassin, joka oli siitä kätevä, että sen sisällä on taskuja ja turvanauha kuin olisin sen itse suunnitellut! Tarvitsin passin ja muun elintärkeän aineksen vetävän pussukan siis, jonka saisin kiinnitettyä laukun sisällä turvanauhaan.
Lisäksi meno on halpalentoyhtiöllä, jonne ei saa ottaa mitään käsilaukkuakaan mukaan, vain yhden käsimatkatavaran. En ole koskaan noin tiukoilla säännöillä matkustanut, vaan käsimatkatavaran lisäksi saa yleensä olla "personal item". En ajatellut avaimia, lompakkoa, puhelinta, passia, lippuja ym jonglöörata kuitenkaan käsissä tai taskuissani, vaan pidän ne kentällä mukana kyseisessä pussukassa ja työnnän sen sitten vaikka paidan alle, jos se on ongelma. :D

Tein matkapussukasta kevyen ja littanan ilman tukikankaita tai mitään muotoiluja. Vuori on, ja yksi avotasku. Ja tein pussukan tietty hetki sitten Sinellistä ostamistani ihanista matka-aiheisista kankaista! Kuumailmapallot pääsivät leijailemaan vuorikankaaksi.

Tein pussukkaan pienet lenkit molemmille puolille, joten siihen saa tarvittaessa kiinnitettyä myös hihnan käsilaukkukäyttöön, ja irroitettavan rannelenkkihihnan.

Tasku kohdistui aivan vahingossa melkein täydellisesti vuorin kuviossa..pieni  hajataittovaiva! ;D
Nyt leijun kohti Keski-Eurooppaa, ja tavoitteena on tietysti löytää matkamuistoksi kässäily- ja askartelutarvikkeita! :D


No comments:

Post a Comment