Thursday 16 May 2019

Taideleimailua

Olin ekan kerran ikinä leimailuaskartelukurssilla. Siinäpä oli mukava ja vikkelään kuluva ilta! Ihaninta oli istua "valmiiseen pöytään" eikä tiskata ja siivotakaan tarvinnut! :D
Kokeilin ekan kerran myös Distress-leimavärien levitystä korttipohjalle oikeaoppisella töpsöttimellä ja huh-heijaa, kuinka hienot värit niin saikaan aikaan! Onneksi ostin juuri itsellenikin viimein kyseisen töpsöttimen, en ole vain kerennyt vielä käyttämään sitä.

Tässä kortissa myös -taas oikeastaan ensimmäisen kerran- harrastin maskaamista. Kyllä sitä itsekseen niin jumiutuu ja puuhastelee omiaan, uusia juttuja tulee kokeiltua jos joku käskee. :D



Kurssi-illan aikana kokeilin myös korttipohjan värjäämistä askartelumaton kautta käytetyillä Distresseillä ja vesisuihkauksen kera, siten on tehty loput kaksi korttia. Käytin vain tylsiä vaaleita värejä, kun tavoittelin vintage-henkeä..


Muutenkin nämä kaksi muuta korttia oli vähän tajunnanvirtaa ja värittelyä ja leimaamista tukkoon asti. Kenties näistä osia voisi hyödyntää ATC-askarteluun, mutta itsenäisinä kortteina vähän plääh. Mutta kivaa oli!

No comments:

Post a Comment