Monday 11 February 2019

Kangashaalinta 1/2019

Piti tulla tunnustamaan tammikuun kangasostokset, ja huomasin, että joulukuisiakin kuvia näytti olevan lataamatta. Nyt näyttää taas siltä, että tavaran sisääntulo on ylivoimaisen runsasta siihen nähden, mitä ompelen yhtään mitään.... Noo pidemmittä puheitta.

 Joulun alla kreisishoppasin joulukankaita, koska päätin ruveta jouluihmiseksi ja halusin ehdottomasti joulusukat! Ja jouluaiheiseen tilkkutyöhön tarvitsin lisää kankaita, ennenkuin pystyisin edes aloittamaan aloittamista.
Näistä piti tulla joulusukat. Ehkä sit ensi jouluna!
Ihanin joulukangas ikinä!! En ehkä edes raaski koskaan käyttää tätä. Edes ensi jouluna.

Noh, en sitten edes niitä joulusukkia kerennyt tehdä. Mutta nyt on ensi jouluksi joulukankaita!

Sitten muita varastoon kertyneitä tilkkukangasostoksia:
Joulutilkkuun matskua ja vähän kaikkee muuta kivaa..

Ihana tilkkukankaan pala!

Nämä ovat järkeviä laukkucanvas-hankintoja! Koska laukkujen tarve on tietenkin rajaton! 

Juuri nyt sekosin ja päätin haluta kaikkia uusia kankaita ja vaatteita ja tilasin Ehdalta ison paketin. Siinä oli nämä:
Tässä on mustaa resoria, juurikastrikoosta tulee Relaxed-mekko ja alarivin avaruus- ja havu-kolitseista talvikäytettävät leggarihousut. Toivottavasti hyvin pian, nyt heti. Koska talvi on loppumassa.

Naamakangas on tukevaa puuvillaa laukku- tai reppukankaaksi, punaisesta pörröneuloksesta tulee jokin huppari tai neuletakkiasia, ja raidallinen tiikerikangas on joustamatonta viskoosia ja siitä pitäisi tulla maailman coolein paitamekko kesäksi!

Tallinnassa kerkesin tehdä pikapiipahduksen ja Abakhan Fabriksista tarttui mukaan muutama aarre, joita nyt ei vaan voinut jättää.. vaikka ne on aika hirvittäviä! :D
Suosikkini näistä on tuo Star Trek-henkilögalleriakangas. Aika hirveä!! :D

Tuosta pelikone/robottikankaasta pitäisi saada läppärilaukku. Loput sekalaisia heräteostoksia.
Jouluna ja loppiaisen tienoilla ompelin parit vaatteet ja kesken ja leikatuksi jäi monta. Tuntuu siltä, kuin en olisi IÄISYYKSIIN tehnyt mitään, mutta eihän tässä ole kuin hyvin sairas ja kiireinen kuukausi kulunut.

Mielen päällä on myös sisustussuunnitelmia ja yksi iso vanha lipasto olisi tulossa makuuhuoneeseen, kunhan sitä saataisiin kannettua tuolta lumisohjon läpi. Odotan, että pääsen järjestämään tavaroita ja sen myötä myös kenties saisin kankaat ja ompelu- ja askartelutavarat paremmin järjestettyä. Tosin aion maalata vielä lipaston ensin, joten muutamaan viikkoon en varmaan pääse vielä täyttämään sen laatikoita...
Nykyisellään mihinkään tekemiseen ryhtyminen vaatii laatikkopinon purkamista ulos komerosta, jotta pääsee käsiksi edes osaan kankaista. Ja se kuulostaa jo niin vaivalloiselta, ettei pikkujutun takia tai käytettävissä olevan ajan ollessa rajallinen hommaan viitsi edes ryhtyä.

Aina välillä haaveilen myös aina esillä olevasta ompelukoneesta ja ompelunurkkauksesta, mutta eipä siihen ole nykyisellään tilaa ja toisaalta riittää, jos kaikki tarvikkeet olisivat helposti ilman suunnatonta jumppaa ja hikoilua nähtävissä ja esiin otettavissa.
Tavoitetta vuodelle 2019!

No comments:

Post a Comment