Thursday 31 January 2019

Vuoden 2019 ensimmäiset vaatteet


Loppiaisen tienoilla ompelusrykästelin itselleni uuden Relaxed-mekon, kun itseasiassa olen käyttänyt olemassa olevia mekkoja niin paljon, että pari niistä alkaa olla jo melko kulahtaneita! (toinen siirtyi kotirynttyvaatehyllylle ja toisen hylkäsin jo rätiksi)
Syksyllä jossain välissä piirtelin Burdasta kaavan pitkähihaisen puseron, johon ohjeen mukaan piti tulla frillakaulus ja frillasuikaletta selkäsaumaankin... Hörhelöt poisjättämällä kaava oli aika sopiva siinä mielessä, että sain tästä ihanasta pionitrikoosta pitkähihaisen pitkän tunikamekkopaidan sittenkin - selkäpalan kun huijasin kokomustasta, sain kankaan riittämään.
Selkäpuoli!
Kaavakin on kai muuten käyttökelpoinen jatkoakin ajatellen, kunhan päätietä pienentää vähäsen. Mutta koska tuo yläosa ja hihat ovat yhtenäistä vaakasuuntaista palaa, ei pusero istu ja tunnu päällä niin hyvältä, tuntuu että vetää taakse ja hihat kinnaa ja runttaa... Nojoo, eli ehkä ei jatkoon, ei tullut superlempivaatetta tästä(kään) mallista.

Kesken on parit uudet leggarit -joista niistäkin viimeisten vuosien aikana tehtailemistani alkaa  aika näkyä (jopa läpi, jostain kohtiin :D ) ja yksi pitkähihainen collegepaita leikattuna palasiksi. Joku päivä tässä kerkiän taas ompelemaan!

No comments:

Post a Comment