Monday 25 February 2019

Insinöörikorttiaskartelua

Toissa viikonlopun sunnuntai meni askarrellessa aika lailla aamukymmenestä iltakymmeneen. Ja mitä sain aikaiseksi: kaksi korttia! Mitä viime viikonloppuun tulee, se meni maalatessa lipastoa. Tästä isommasta askareesta ei taida olla kuvia tulossa -ainakin "ennen"-kuva jäi jo ottamatta! :D

Mutta voi kuinka askartelu nyt onkaan mukavaa: paitsi että minulla on uusia kaikkia mahtavia leimasimia ja juttuja, nyt sain käyttööni kätevän korihyllykön, johon sain järjestettyä kaikki askartelutarvikkeet yhteen paikkaan! On niin paljon inspiroivampaa nostaa kaapista esiin yksi hyllykkö, jossa on kaikki käden ulottuvilla, kuin kesken luovan hetken alkaa koluta eri kaappeja ja sängynalusia etsiessään vesivärejä tai jotain muuta. Jee!

Ja ne kortit: ideat molempien tekniikkaan löytyvät tietysti Youtubesta. Tälläiseen korttiin löytyy ohjeita hakemalla "double slider card":

Ja tähän löytyy ideareferenssejä haulla "slider card":

Harmi kyllä nuo videot näyttävät näköjään rumilta mustilta neliöiltä, mutta klikkaamalla näkee kuvan ja korttien liikkuvat toiminnot! :) (Olisi kiva olla myös atk-pätevä videoaskartelija ja ladata nämä Youtuben kautta ja saada jotenkin kohina/rapinaäänet pois, mutta en nyt jaksa olla.)
Näiden korttien tekeminen oli kerrassaan hauskaa näpräämistä ja seuraavat valmistuisivat varmaankin vähän rivakammin, mitä tuohon tekniseen puoleen tulee. Suurin aika menee tietysti vaan muhitellessa ideaa.

Ja mainitsinko, että on tullut hankittua taas uusia tarvikkeita? Nämä alla olevat leimasimet saapuivat itseasiassa näiden korttien valmistumisen jälkeen, joten lisää askartelua luvassa! Tuohon vuoristorataleimasimeen kuuluu yhteensopivat stanssit, jolloin siitä saa askarreltua ihan superhienoja slider-kortteja! En malta odottaa, että askarteluun on taas koko päivä rauhassa aikaa, niin maltan lähteä rakentelemaan. :)

No comments:

Post a Comment