Sunday 4 November 2018

Ravistelukortti


Youtubesta löytyvien mahtavien askarteluvideoiden inspiroimana halusin kokeilla askarrella "shaker cardin", eli olisiko se sitten suomeksi "ravistelukortti". :D Ostin oikein asetaattimuoviakin ja uuden paperiveitsen. Jälleen kerran karvaasti kaipasin kuvioleikkuria, sillä hermot meni jo ensimmäistä aukkoa nyhrätessä (vaikkakin uusi veitsi oli huomattavasti terävämpi ja parempi kuin entinen). Sitten pitäisi leikata se vielä toiseen kertaan, plus kehys, plus väliin liimattava paksumpi kehys, josta glitterit eivät vuotaisi läpi ja ja.... Ei hyvänen aika. (Tässä välissä googlasin taas kuvioleikkurin ja stanssien hintoja.)

 No, laiska keinot keksi ja tuloksena on ravistelukortin karvalakkimalli.
*ravistels*
Loppujen lopuksi laitoin valkoista glitteriä ja pari paperitähteä pieneen minigrip-pussiin ja teippasin pussin leikkaamani aukon taakse. Alla olevaan siniseen pohjaan leikkasin/liimasin lumiukkomaiseman ja liimasin sitten muovipussivirityksen reunoistaan tämän pohjan päälle.
luntaaa tulvillaan...

Glitterit heiluvat kyllä pussissa, mutta tila on niin ahdas, että eivät kovin sulavasti... Olisihan tuonne väliin voinut älytä laittaa vähän koroketta.
Humpsis, lumi on maassa.

Olihan taas kuitenkin askartelun ja keksimisen iloa, ja ehkä jokunen hermoyhteyskin taas vahvistui aivoissa, kun pähki, että miten tämä homma saadaan hoidettua. :D Ja kaipa tämä ihan käytettävä ja hauska korttikin on. :)

1 comment: