Sunday, 8 October 2017

Terveisiä Koreasta ja matka banaanitasavallan kautta Andeille

Posti toi viime viikolla ebay-ostoksia: perille kopsahtivat kauan odottamani laukkusoljet ja salmiakin muotoiset paper-piecing-mallinteet. (Heksagonin muotoisia mallinneostoksiani en olekaan huomannut esitellä, mutta kenties tässä lähiaikoina on näyttää niistä jotain valmistakin. ) Paras paketti oli kuitenkin ällistyttävän nopeasti saapuneet korealaiset kankaat.
ebay-postia
Kankaat ovat aivan huippuja! Laatu on mukava ja nuo printit! <3<3<3

Kankaat pääsivät heti käyttöön, sillä suunnittelin vähän niinkuin tilauksesta pienen laukun (siitä lisää myöhemmin), ja halusin testiversioon kokeilla heti söpöisiä uusia kankaita.

Tunnelman ja sävyjen puolesta tämä laukku taitaa jäädä odottamaan neitsytmatkaansa ensi kevääseen asti:
Laukku on noin 23 leveä ja 25 korkea ja siinä on yli-olan-mittainen hihna. Käytin vaaleanliilaa kaktuskangasta vanhoista varastoista ja etupaneeliin uutta alpakkakangasta.

 Laukun takasivu on pihiyssyistä kokonaan kaktuskangasta, ja uusi banaanikangas vilkuttaa taskusta.

 Etelä-Amerikka-teemalla loppun asti: etupuolen taskun vuorina on uutta kaktuskangasta. Ja tietysti taskussa pilkottaa avainnauha.


Hihnan kiinnityksessä käytin uusia vastahankittuja metalliosia. Heti tuli käyttöön tämäkin ostos! Ei turha siis, ja nuo kolmion muotioiset kiinnittimet ovat niin hauskat, että pitääkin ostaa niitä sitten ensi kerralla vielä lisää.

Laukun muoto jalostui tästä testiversiosta ihan pikkuisen seuraavaan versioon, mutta tykästyin tähän ideaan, että laukussa ei ole yhtä isoa pääosastoa ollenkaan, vaan niitä on oikeastaan kaksi ja ne näyttävät sivutaskuilta. Laukku on siis ylhäältä kiinniommeltu. Kai tämä on hauska malli, itse ainakin tykkään. :)


No comments:

Post a Comment