Tuesday, 17 October 2017

Auvoisaa aamua!


Pussukan kaavat ovat Blue Calla Patternsin. Valmiilla kaavoilla on kiva tehdä jonkun toisen valmiiksi miettimää. Tässä ilmaisesessa The Morning Glory -nimisessä kaavassa oli jännä yksityiskohta: pussukan läpässä on kaavoitettuna paikka pyörelle, alle ommeltavalle tehostekuvalle.

The Morning Glory -nimi sai tietenkin heti mieleeni nousevan auringon ja sain idean tilkkuilla aurinkoisen ympyrän läpän yksityiskohdaksi. Seuraava mielleyhtymä johti tietenkin hiljattain hankkimaani kissakankaaseen, jonka nimi taas on "Night Cats".

Uudessa meikkipussukassani siis seikkailevat yölliset kissat, jotka saalistavat kalaa merellisissä tunnelmissa, kunnes aurinko nousee. 


Läpän reiän kohdalta leikkaamani ympyriäisen palan aplikoin vuorin taskuun. Eihän tälläisestä kankaasta heitetä hukkaan palaakaan!

Läppä lähikuvassa. Ompelin tilkut yhteen käsin salmiakin muotoisten paperimallinteiden avulla. English Paper Piecing eli EPP on vienyt sydämeni ja täyttänyt pääni kaikenmoisilla ideoilla.. Harmi kyllä se on vähän hidasta nyhräämistä, mutta ainakin ihan loistavaa pieneen tilaan menevää  matkakässäpuuhailua!


1 comment: