Saturday, 24 June 2017

Duunailija lomatunnelmissa


Mehikasviasetelmat ovat pinnalla edelleen. Tuollaisia kuusenkerkän näköisiä löysin toissapäivänä ulkoa kalliolta ja napparin pari tupsua mukaan.
Melkein kuukausi edellisestä postauksesta! Olen minä tässä välissä ommellut kahdet legginsit (mustat ja hirvittävän hienot vihreänräikeät matelijakuvioiset), jotka ovat jääneet kuvaamatta ja makaavat tällä hetkellä hyvin hiettyinä pyykkikorissa vähintään toisella kierroksellaan jo. Tähän väliin mahtui myös epätoivoista itkuraivariompelua haaveideni harmaan tyylikkään trikoomekon kanssa, joka odottaa ratkomista ja epätoivoisia pelastusyrityksiä. Siitä oli tulossa ihan hirveä säkki, jossa mikään ei ollut kohdallaan. Kerään edelleen voimia tarttuakseni siihen uudelleen.

Olen yrittänyt viettää aikaa ulkona kuin viimeistä päivää myös aina, kun aurinko on näyttäytynyt tai ollut sateetonta ja innostuin myös ostamaan kuukausikortin uimaan, joten vapaahetkinä olen ravannut myös altaassa ja saunassa, minkä olen ehtinyt.

Eiköhän tässä ole tarpeeksi syitä, miksi en ole ommellut, taiteillut tai askarrellut mitään aikoihin. Juhannusviikonloppuna oli aikaa järjestää tilkkulaatikko ja inspiroitua tekemään juttuja. Luulin, että tilkkulaatikkoni oli melko siisti, mutta uppeluksista löytyi silti vaikka mitä kankaita, jotka olin jo unohtanut. Oli siis, kuin olisi käynyt ilmaiseksi ostoksilla: tein mahtavia löytöjä. :D
Tilkut käyty läpi! (takana olevat vyöryt on sitten vaatekankaita ja muita projektikankaita, tässä vain tilkkupuuvillat. :P
Nyt tässä inspiraatio heräsi ja on tuloillaan kaikenlaista kivaa!

No comments:

Post a Comment