Tuesday, 27 June 2017

Ikuisuusprojekti: puhelimelle suojapussukka (ei tänäänkään)

Vanha puhelinlompakkokukkaroni jäi pieneksi puolitoista vuotta sitten, kun ostin uuden luurin. Puhkikäytetty se muutenkin jo oli. Siitä asti on ollut asialistalla tehdä uusi puhelinpussukka, mutta homma ei ole oikein edistynyt. Kaikenlaista pussukkaa on syntynyt, mutta aina tarttuessani johonkin kankaaseen tai ideaan se nyt ei vaan aina (ikinä) oikein sovi puhelimen mentävään kokoon, tai sitten epäonnistun. Yhdestä tuli jo liian pieni, ja pidän siellä kuulokkeita. Lopuista on tullut liian isoja ja niistä tuli penaaleja ja pienten käsityöprojektien säilytyspusseja.

Nyt meinasin tehdä netissä näkemäni ideaa mukaillen söpön rypytyspussukan puhelimelle, mutta siinä tehdessäni ja kankaita mallaillessani totesin, ettei siitä nyt sovi tehdä niin pientä kuin puhelinpussukka olisi.Tuli siis ihan söpö pikkulaukkupussukka, joskin ehkä vähän kummallisen mallinen, johon nyt sitten mahtuu puhelimen lisäksi kukkaro ja avaimetkin.
Sisällä on tukihuovalla tuettu pehmeä väliseinä, joten toiselle puolelle menee puhelin turvallisesti suojaan ja muut tavarat väliseinän toiselle puolelle.
No, sitten päätin tarttua toimeen, ja oikein tarkkaan mittaamalla ja suunnittelemalla tehdä viimeinkin sopivan pussukan puhelimelle. On tukihuopaa molemmin puolin, ja yritin ottaa huomioon sen viemää tilaa, mutta aliarvioin taas kerran huovan mahdin. Pussukasta tuli liian pieni. Vaikka miten kiskon ja survon, luuri ei vain mene sinne!

Noh, kiva kissakukkaropussukka tuli siitä, ja pääsi käyttöön lompakkona. Ehkä joskus vielä saan suojapussin puhelimellekin. :D Sitä odotellessa pidän sitä edelleen vain kädessä tai käärin nenäliinoihin taskuun. Miten voi olla näin mahdotonta? :D


No comments:

Post a Comment