Tuesday, 28 March 2017

Sydänlaukku

Lisää kankaita laitettu parempaan muotoon! Kaunis sunnuntaipäivä kului mukavasti ommellessa kasaan söpöä pikkulaukkua.

Kaava ei ole omani vaan malli  "Sweet Annemarie Bag"  kirjasta  Bags, The Modern Classics: Clutches, Hobos, Satchels & More by Sue Kim.

Tuon kankaan painoin käsin jo kauan aikaa sitten - jokainen sydän on ensin omin pikku kätösin leikattu aukko kontaktimuoviin ja sitten töpsötelty kontaktimuovisabluunan avulla kangasvärillä.

Oli hauskaa tehdä laukku juuri tästä kankaasta, sillä se on nyt pikkusisko jokunen vuosi sitten tekemälleni pussukkamalliselle laukulle.
Vanha pussukkalaukku ja uusi pikkulaukku.

Kuin kaksi marjaa. <3<3

Tähän valitsemani vuorikangas paljastui olevan (tai oli se paljastunut aikaisemmin, mutta muistin sen nyt taas) todella rivakasti liestyvää, ja katsoin parhaaksi ommella hataraksi käyvän näköisiin liitoskohtiin vinonauhaa vahvistukseksi. Luulin jo, että saan tehdä koko vuorin uusiksi, mutta nauhasta tuli ihan ok yksityiskohta ja laukku pysyy toivottavasti nyt kasassa.
Kurkistus laukun sisälle.

Note to self: ensi kerralla kun kosket tähän kangaslaatuun, jätä reilut saumanvarat ja huolittele reunat ensin.

Laukussa on magneettinappikiinnitys ja tein vielä sisälle vetoketjullisen laskostaskun arvokkaimmille tavaroille sekä hihnan, johon saa avaimet kiinni. Kaipa nyt voisi luottaa tavaroiden pysyvän tallessa. :)

No comments:

Post a Comment