Saturday, 18 March 2017

Kulhopussukka!


Pussukat kii! Pussukka sulkeutuu söpöksi herneenpaloksi.
Pussukat auki! Pussukka avautuu pyöreäksi kulhoksi, josta on helppo poimia pieniä tavaroita.
Sekosin vähän. Selasin Pinterestiä ja löysin jännän kulhopussukan, jota oli pakko päästä kokeilemaan heti. Täydellinen näperrys myös lahjaksi, koska vaikkei tämä nyt helpoin ja nopein juttu ole tehdä, se on varmasti tarpeellinen esine. Minun mielestäni ainakin. Ja Armaskin innostui ja halusi tälläisen itselleen noppakulhoksi/säilyttimeksi. Niinpä sitten tuossa päivänä muutamana leikkelin ja ompelin näitä viimeiseksi illalla ja ensimmäiseksi aamulla.

Pussukan muodon salaisuus on puolikkaaksi hajotettu vetoketju, joka toimii vastoin kaikkea maalaisjärkeä. Ei olisi tullut itselleni mieleen edes kokeilla ikinä. Ja se vetoketjun vetimen takaisin paikalleen saaminen onkin se ainoa hermoja raastava osio tässä, mutta valmis pussukka on vaivan ja turhautumisen arvoinen!

Tässä on video, jonka ohjeen mukaan leikkelin kankaat ja valmistin pussukat (vaikka välillä piti korvat suorana yrittää ymmärtää, että mikä on esim. "autheepaartheeii"(=ulkopuolipala), mutta onneksi kuvallinen ilmaisukin riittää):

No comments:

Post a Comment