Sunday, 26 February 2017

Paitasunnuntai -kankaiden tuhoamisprojekti osa 4/XX

Kankaiden tuhoamisprojekti etenee kuin humalainen: yksi askel eteen, kaksi taakse. Kaksi kangasta tuli tuhottua tänään: yksi viimeisistä Tallinnanostoksista ja yksi sitä edellisestä EK-hurahduksesta. Ja kangaskasan saldo on kuitenkin taas kolme kangasta plussalla verrattuna viikontakaiseen. Jonkinlaisena mittarina takaraivossa vaivaa se, että kangasvarastojeni "pitäisi" mahtua niille määräämiini laatikoihin, ja niin tilanne nyt ei ole ollut pitkään aikaan suhteellisen reippaasta ompelemisesta huolimatta. Ja ylitsepursuava pino senkuin kasvaa, vaikka tarkoitus olisi vähetä..
 Tänään tuli valmiiksi kuitenkin joskus pari viikkoa takaperin palasiksi leikattu kukonaskelteepaita sekä sen inspiroimana samaa kaavaa varioiden pidempi taskutunikaversio uudesta kankaasta.

Taskuversiosta tuli ihan kiva, eikä se päällä ollessaan pussita kuten kuvassa. Seuraavan voisin tehdä vielä vähän pidemmän ja tehdä taskuille omat pussit. Taskut on kyllä aina mukavaa luksusta vaatteissa. :)

Näistä tuli tälläisiä kivoja rönttöpaitoja, joita ei tarvitse varoa, kun kankaat oli kerrankin niin halpoja! Yhteensä nämä kustansivat reilusti alle kympin. Plus päivän töitä, mutta ei nyt lasketa sitä..1 comment:

  1. Vau, näistä tuli tosi kivoja, tykkään. Ihan tässä ompeluhimot herää.....upeat kuosit ja tosi kivat mallit. Hintakin halpuudessaan päätä huimaa ;-)
    Niin, että meinaat, varastot vaan kasvaa mitä ahkerammin ompelet :-D No, eipä lopu materiaalit kesken, kun inspiraatio iskee.

    ReplyDelete