Sunday, 25 September 2016

Pikakertaus kartonkigrafiikkaa

Kartonkigrafiikan viikonloppukurssilla taas! Vaikka olin ajatellut tekeväni lisää vedoksia edelliskertaisesta "High"-sydänkuvasta, jostain syystä niin ei käynyt. Sen sijaan kokeilin binderillä tehtyä struktuuripintaa sekä collagrafiaa, ja innostuin vedostamaan lisää viimekertaista simppeliä koiperhostani.
Tarkkasilmäinen voi huomata alla olevista vedoksista kuitenkin viimekerrasta tutut kissankorvapukuiset puujalkailijat, ja käytinkin osin vanhaa laattaa collagrafiavedoksen päälle. Jäljestä tuli kuitenkin sen verran hailakka, että täytyy turvautua sekatekniikkaan ja vahvistaa jälkeä kynällä. Kunhan saan sen tehtyä, on aika esitellä valmis kuva. :)
 Lauantaiaamu alkoi tyhjäpäisellä omakuvalla..
Sunnuntaina iloittelin astetta abstraktimmalla. Kunhan ehdin sulatella, esittelen kenties tarkemmin näitä omassa postauksessaan.
Sunnuntaina loppupäivästä tehtailin koiperhosia kaapit täyteen. Ohoh!
Maailma tarvitsee saateenkaarikoiperhosia.

2 comments:

  1. Taas upeita tuotoksia! Keskimmäinen ryhmä on tosi mielenkiintoinen. Suuremmaksi klikkaamalla näkyi paremmin, mutta toivoisin, että tosiaan esittelisit niitä lähemmin ja yksitellen, niin näkyisi hienot yksityiskohdat.

    Koiperhosistasi tykkään myös kovasti ja omakuvasta.

    ReplyDelete