Thursday 28 June 2018

Matkalaukku



Jei! Koko kesän olen kaipaillut uutta kesälaukkua, ja tulevalle ulkomaanmatkalle olen mielessäni pyöritellyt sopivaa laukkumallia. Pitäisi olla säädettävä hihna, että saa olalle tai yliolan, koko museohyväksyttävän pieni, mutta sen verran iso, että mahtuu vesipullo ja aurinkolasit, ja laukussa pitäisi olla turvallisia vetoketjutaskuja, joihin näppikset eivät heti pääse käsiksi, vaikka käden laukkuun työntäisivätkin.

Lisäksi laukun pitäisi olla menoa ja kulutusta kestävä, eikä kaikkein arimman värinen.

Ehkä voin sanoa, että kaikki ehdot toteutuivat! Yhdistin japanilaista kukkakangasta ja Turusta ostamani käsinpainetun naamakankaan. Molemmissa on harmaa vahva pellava pohjana.

Muokkasin laukulle kaavan viime syksynä tekemäni sammakkolaukun mukaan, koska se on juuri sopivan kokoinen.
Tasku!

Edessä on "sepalustasku", kuten kauniisti sen nimesin. Tähän ei kyllä rahoja laiteta, eikä muuta supertärkeää, mutta ompahan kuitenkin tasku, joka ei ihan heti huuda olemassaoloaan ja kutsu vieraita käsiä puoleensa.
Takasivu, vetoketjutasku saumassa.

Laukun takapuolella eli vartaloa vasten on saumassa samalla sepalusidealla tasku piilossa.

Ja sisällä normaali vetoketjutasku, ja sen takana vielä piilomassa vielä yksi piilosepalus! Lisäksi avotasku ja pari turvanarua avainten ja renksullisen pussukan kiinnitykseen.

Vielä kun hihna olisi puukonkestävä ja laukunvuorissa kevlarikerros, tällä laukulla voisi lähteä kaupunkiloman lisäksi sotaan! :D

No comments:

Post a Comment