Tuesday, 12 September 2017

Sporttileggarit

Ostin joku tovi sitten Kangaskapinasta lycraa aikeena ensimmäistä kertaa kokeilla materiaalia. Kaksiväriset sporttihousut oli ajatuksena ja olin täsmähankkinut palan violettia ja yksityiskohdan verran pinkkiä.
Pilkoin tarkoitusta varten sivusaumattoman luottoleggareideni kaavan.
Ja tha-daa! Ihan hyvät tuli. Kuvittelin, että lycran ompelu olisi ollut hikoiluttavaa taistelua, mutta varsin helppo materiaalihan se oli! Hyvin pysyi kohdillaan.
Housuompeluhuumassa surautin valmiiksi myös saman ostoskeikan norppatrikoosta Armaalle aiotut bokserit. (Alla vielä viitteenä viikonlopun tehokkuudesta lyhennetyt housut.) Nyt on siis tuhottu siitä kuormasta puolet hankituista kankaista!4 comments:

 1. Waude miten upeat. Ajattele, mikä säästö. Urheiluvaatteet ovat sikakalliita.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Niimpä, kyllä tässä mietin, että miksi ihmeessä olen paininut urheiluliikkeiden rekkien välissä kauhistelemassa useamman kympin hintaisia hikoiluhousuja. (Onneksi alehaukkana en ole kuitenkaan sijoittanut omiini missään nimessä enempää kuin 19,90e) Näille omatekoisille tuli hintaa vähän kympin päälle. Kyllä, alan tehtailemaan lycrapöksyjä!

   Delete
 2. Voi miten tulikin hienot..olet kyllä taitava�� olisipa kiva kun itsekkin osaisi tuollaisia tehdä:) Mukavaa alkanutta syksyä sinne!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos! Kiva kun eksyit blogiini ja mukavaa syksyä myös sinne! :)

   Delete