Monday, 17 April 2017

Ponnetonta välineurheilua

Teennäinen yritys. Ei oikein ollut viboja. (Pohja vanha gelliplate-printti ja lisätty teksi ja roiskeet valkoisella maalitussilla.)
Askarteluni on viimeaikoina ollut lähinnä inspiroivien tarvikkeiden hankkimista, mutta olen hädintuskin ehtinyt leikkiä niillä. Todella noloa. Eilen oikein yrittämällä yritin, mutta en saanut aikaiseksi mitään erityistä, eikä tekemisessä edes ollut kivaa flow-oloa. Mitä on tapahtunut? Ehkä aina ei vaan irtoa, vaikka tavallaan tekisi mieli tehdä. Mielen päällä on ehkä liian monta ideaa ja ompelujutut kuitenkin päällimmäisenä.


Tilasin hetki sitten pari uutta ihanaa leimasinta Finnstamperilta ja sunnuntaina kävin vielä ensin Sinellissä ja löysin niin ihanan uuden washi-teipin, että inspiroiduin saman tien ja piti mukamas tehdä jotakin siihen mätsäävää. No en tehnyt.

Finnstamperilta aivan mahtava mekaaninen lintu-leimasin! Oli pakko saada!
Jotain sentään: leimailin ja värittelin uusilla ihanilla tusseillani. Ja seuraavaa kertaa odotellessa on sentään valmiina aloitettuja ATC-pohjia, joista pääsee taas toivottavasti vauhtiin.

Yllä olevassa kuvassa on pohjana  kauan sitten tehty gelliplatella monoprintattu kuva, jossa nuo neliöjäljet on painettu muovisen herkkusienirasian pohjalla.

Teippejä ihan riittävästi.
Kuvasin muistiin teippi- ja leimavärikokoelmani, jotta voin hieman hävetä ja että leimavärikokoelma on tallessa edes täällä blogissa. Ostin taannoin toiseen kertaan seepian värisen leimatyynyn, kun olin varma, että tarvitsin sen. No en olisi tarvinnut, oli se väri minulla jo... Kaksi erilaista kullanväristäkin olen hankkinut. Huokaus.. :D
Leimaväreistä en keksi sateenkaarensävyä, joka puuttuisi?


No comments:

Post a Comment