Sunday, 25 October 2015

Lokakuun Teemataidetta: ympyrähaaste 2: a round time

Tämä on vähän laiska ympyräteos, sillä omin käsin tässä on vain decoupassattu nätti kelloservetin pala ATC-kokoiselle korttipohjalle, mutta kuva sopii niin hyvin tähän päivään, kun kelloja pyöräytettiin viime yönä talviaikaan.

Pehmeitä pyöreitä arvoja tässä on kuitenkin mukana sen verran, että en tätä tehdessäni siihen hätään löytänyt saksia - tai olisiko rehellisempää sanoa, etten jaksanut laiskuuttani nostaa pakaroita penkistä sen vertaa, että olisin kaivanut sakset esiin. Niinpä viimeistely on revitty ja jyrsitty muilla keinoin.


5 comments:

 1. Sopii hyvin tähän päivään, repiminenkin sopii tähän päivään. Ehkä muukin on repinyt hiuksiaan, kun ei tiedä mikä kello on oikeassa ajassa .)

  ReplyDelete
 2. Revitty ja jyrsitty on paljon ilmeikkäämpi ja taiteellisempi kuin leikattu, parempi siis näin. Sopii tosiaan sekä tähän päivään, että teemakuun taiteeseen.

  ReplyDelete
 3. Kellon siirtely on sitten inhottavaa..mutta onneksi siitäkin saa tehtyä kivaa taidetta ja minusta tuo revitty on mukavampi. Itse kun teen tuolla tekniikalla revin usein reunat.

  ReplyDelete
 4. Upea kortti, ikävästä kellojen ajan venkslaamisesta. Typerää touhua, vaan minkäs teet. Revittynä reuna kivan näköinen .-)

  ReplyDelete
 5. Hauska toteutus ja kaunis kortti tulikin.

  ReplyDelete