Tuesday 25 June 2019

Täytettä vaatekaappiin

Ommelissa kreisishoppaaminen kannatti, sillä ompeluputki aukesi!

Ihan ensimmäiseksi sain itselleni kesäjätski-paidan. <3
 Ja löysin kenties edellisessä Ehta-kreisishoppauksessa kotiuttaneeni villin keltaisen tiikeritrikoon ja surautin siitä hameen.
Valmiiksi tuli myös uudella kaavakokeilulla viimeistelyä odottanut banaani-hihatonpaita sekä kahdet jostain loppiaisesta saakka keskeneräisinä pyörineet leggarit: tummansiniset ja musta-harmaa-raidalliset.
Korjasin myös ainakin kolmet repsottavat saumat korjausta odottaneista muista vaatteista!
Ihanin aikaansaannos kaikista oli uusi mekko pari-kolme vuotta hillotusta apilatrikoosta. Halusin tuosta kankaasta jotakin ihanaa mekkoa, mutta jotain muuta kuin aina samalla relaxed-kaavalla--- No, se malli on vain niin kiva ja hyvä ja mukava ja pukeva ja kätevä, että nyt tempaisin ja tein lempparimekkoni tästä ihkukankaasta. Ainahan sitä saa kangasta lisää kaupasta, jos viimein keksii jonkin toisen mekkomallin käyttöönsä.. :D

Ai että kuinka tulikaan hyvä ja tehokas olo! Ihanaa päästä keskeneräisten ja fiksausta odottavien pinosta eroon(  -tai no, saada pienemmäksi) ja hillotuista ihkukankaistakin viimein päällepantavaa.

Vielä pöydillä pyörii nyt aimo kasat kaikenlaisia kankaita, joista on suuria suunnitelmia ja hurjia unelmia...Aion kyllä saada tehtyä tähän samaan hikeen vielä ainakin pari perus-t-paitaa ja kokeilla paria uutta kaavaa. :)

1 comment: