Thursday 11 April 2019

Kangasostoja

Pitkästä aikaa! tuntuu, että olen pitänyt pidemmänkin kankaidenostopaaston, mutta ei kai tässä kauaa ollut hiljaista...

Aina kun ompelee ja rupeaa taas katselemaan kaavalehtiä ja ideoimaan, niin tulee tarpeita ostaa lisää kangasta. Yksi hyvä syy ostaa kangasta on myös erityinen hetki, kun pitkästä aikaa ylipäänsä pääsee kankaiden äärelle. Ehdin kipaisemaan pitkästä aikaa Salapakassa. Tuota ylisöpöä kissatrikoota oli pakalla sopivasti jäljellä toppipaidan mittainen pätkä, joten se oli hyvä syy ostaa se. Toinen pätkäostos oli tuollainen mustaa-mustalla-ruusukuvioinen trikoo (joka kuvassa näyttää ihan vaan mustalle), josta taitaa tulla samanlainen simppeli toppipaita (kunhan löydän sen luottokaavani, grrr!). Molempia oli onneksi vain sellaiset paitaan sopivat pätkät, niin ei tarvinnut miettiä, haluaisiko niistä sittenkin jotakin pitkähihaisempaa tai -helmaisempaa asiaa. Helppo homma!

Eurokankaan laareilla kävin haahuilemassa ihan vaan löytöjen perässä ja äkkäsinkin mahtavan punaista pellavaneulosta, josta haluan t-paidan (uusi kaava, jota haluan kokeilla, ja siinä nimenomaan oli käytettykin pellavaneulosta). "Kaupanpäällisenä" löysin tajuttoman kauniin smaragdinvihreää pitsiä, josta haluan pitkän kesäpitsikimonotakkihuitulan. Upea vihreä väri ei tullut kuvaan millään.

En päässyt vielä kassan kautta ulos, kun silmiini osui vielä aivan mahtava painavasti laskeutuva viskoositrikoo, joka huuteli tullaakseen kesähameeksi tuon aikomani punaisen pellavapaidan pariksi. Kesän lemppariasu siis ihan vaan tekemistä vaille valmis ;)

Kerkesin tehdä ensi kertaa ikinä vaelluksen myös Variston Sinellin myymälään ja outlettiin ja ostin aikamoisen kasan paperia ja leimasimia ja muuta askarteluhärpäkettä älyttömän huokeaan hintaan.  Normihintapuolella rakastuin lähtemättömästi kahteen metrikankaaseen.

Näistä himoan ompelevani jotakin kesämatkapussukkaa tai "matkalaukkua", sillä suunnitelmissa on suurta Euroopankiertuetta..  <3

No comments:

Post a Comment