Monday 11 March 2019

Garderobia vaihtoon

Jee! Ompelusunnuntain tuloksena minulla on kolmet uudet legginssit ja yksi mekko. Tavoite oli muutama vaate lisää, mutta tavoitteeni on aina hieman yliampuvia... Seuraavaa ompeluhetkeä odottaa edelleen parit puolivalmiit leggarit ja pari yläosaa sekä läjä kankaita, jotka tietävät, miksi haluavat tulla. :D

Johan noita entisiä leggareita alkaa olla kulunut ihan kirjaimellisesti puhki tai kangas niin kulahtahtanut ja nyppyyntynyt, että kotirönttövaatepino alkaa olla aika korkea... Ehkä hieman odotin, että itseompelemat vaatteet kestäisivät pidempään, mutta kyllä ne ovat melkoisen ahkerassa käytössä ja pesukierrossa olleet viimeiset pari vuotta, niin näköjään ei valitettavasti vain nuo trikoot kestä. Hieman ja enemmänkin kuin hieman ahdistaa ajatus elastaanijätteestä. :( Mutta ei auta, käyttövaatteet alkavat olla vähissä ja nyt on uusia!

Nyt on siis peräti kolmet uudet sairaaaaan hienot housut: kaikki Ehdan kankaista: on tähtitaivasta, mustaa kuunpintaa (aikasta makea epätasaisen musta printti) sekä musta-harmaa-kuvioista rauskutrikoota. Tummaa on, ja se oli tarkoituskin! Mustat alaosat ovat kaikkein kätevimpiä.

Ottobren Autumn Mood-kaavalla tein tunikamekkosen myöskin Ehdan ihanasta, kauan himoamastani kankaasta, jossa mielestäni selkeästi on punajuuria ja elonkorjuun ja tumman elokuun illan tunnelmaa. Kyllä se käyttöön tulee heti, eikä jää odottelemaan syksyä kuitenkaan. ;)
Nyt on ommeltu käyttöön suuri osa viimeaikaista kangasostoksista, eli olen tyytyväinen itseeni: ei tullut uusia hillokkeita näistä kankaista, vaan rivakasti päätyivät siihen muotoon, mihin oli tarkoituskin. :)

No comments:

Post a Comment