Monday, 28 March 2016

Ompelutarvikepussukka


Netin syövereistä kaverini oli löytänyt inspiksen söpöön ompelutarvikepussukkaan, josta tietty innostuin heti. Tästä linkistä löytyy alkuperäisen pussukka, jonka kaverini oli bongannut, ja jota mukaellen tein myös oman pussukkani.
 
 Miksei tälläinen ole tullut mieleenkään? Reissuissa kankaanpalat, sakset, langat ja muut tykötarpeet ovat pyörineet minulla mukana sulassa sekasotkussa yhden pussukan sisällä.
Tässä kätevässä kokoontaitettavassa setissä kulkee mukana kaikki tarvittava hyvässä järjestyksessä.
 Pussukasta löytyy vetokejutasku ja avotasku, oma kolo saksille, ratkojalle, liidulle, sormustimelle, langanpujottajalle ja kynälle sekä pieni neulatyyny. Pari lankarullaa saa mukaan pujottamalla ne nyöriin ja solmimalla kiinni. Ja, nauhaa etsiessäni löysinkin hiljattaisen heräteostokseni, pätkän mittanauhakuvioista nauhaa. Eli lankarullien kiinnitysnauhani toimii samalla myös mittanauhana!
On se aika söpö. Ja kätevä.


2 comments:

  1. Replies
    1. Kiitos! :) Löysin nyt linkin alkuperäiseen ideaan, jonka kaverini oli löytänyt ja lisäsin sen tekstiin. Hän teki pussukan tätä mukaellen ja minä hänen pussukkaansa mukaellen.Että en voi ideasta ottaa krediittejä, mutta on tuo suloinen ja kätevä, olen ihaillut koko päivän. :D

      Delete