Wednesday, 19 August 2015

Vuosipeiton elokuu - finaali lähestyy!

Vuosipeittoprojektistani puuttuu enää elokuun tilkut ja tässä ne on tulossa. Kaikki langanpätkätvarastot vetelevät niin viimeisiään, että elokuun tilkuissa tulee olemaan vähän kaikenlaista sävyä.
Niinhän tässä on: yhtä aikaa vasta alkanutta kesää ja enteilevää syksyä.
Elokuu
Sitten olisi enää peiton kasaaminen ja reunusvirkkaus. Syyskuussa saanen vetää päälle itsetehtyä torkkupeittoa sohvannurkassa. :)

6 comments:

 1. Ruskavärejä jo pukkaa. Seuraavaksi saamme sitten nähdä projekitin valmiina. Sitä odotellessa .-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vielä se odottelee valmistumistaan enempien kiireiden juostessa ensin yli. Mutta tehdessä sai kyllä jo monta väri-ideaa, jos vaikka aloittaisi huiviprojektin seuraavaksi... ;)

   Delete
 2. Varmasti tulee hieno! Äitini teki yllärinä minulle kanssa tilkuista torkkupeiton kun täytin pyöreitä, tuli monta tilkkua jo..:)..ja upea!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tälläinen peitto on kyllä arvokas lahja! Käytetyn ajan voi laskea helposti, minulla se on ainakin puolisen tuntia per ruutu, ellei enemmänkin päättelyineen ja höyryttelyineen. Vielä tämä on kesken, mutta sitten voin kyllä olla ylpeä saavutuksestani! :)

   Delete
 3. Ihan uskomaton juttu!!! Upea ja muistoja täynnä.

  Tuli mieleen noista edellisen postauksen muotokuvista, että lähdepä mukaan 29Faces-haasteeseen. Linkin löydät sivuiltani.

  löysinpä sentään sinut :-))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kun löysit! :) Luulenpa, että seuraavaan haasteeseen osallistuminen odottaa vielä. Kädet ja mieli syyhyäisi tekemään vaikka mitä, mutta odottelen, että olisi aikaa. Onneksi ihan pian alkaa kouluhommat olla purkissa ja paperit kädessä, viimeinen rutistus edessä ja ... sitten rupean kirjoittamisen sijasta piirtämään. :)

   Delete